Zionisme og racismeAf Ole kreiberg

I november 1975 vedtog et flertal af verdens nationer i FNs generalforsamling, at zionisme, d.v.s.. den jødiske nationalisme, er racistisk. Den jødiske nationalstat Israel er således bygget på et racistisk grundlag.

Mange jøder er meget stærkt engageret i antiracistisk arbejde, men det er som regel kun andre folkeslags racisme og meget sjældent deres egen, der har deres interesse. Grev Coudenhove-Kalergi (1894-1972),  grundlægger af den paneuropæiske bevægelse og ærespræsident for Europabevægelsen skrev noget meget karakteristisk i en af sine bøger (Praktischer Idealismus, Wien 1925):

"Fremtidens kommende menneske vil være bastarden. For Pan-Europa (d.v.s det forenede Europa) ønsker jeg mig en europæisk-asiatisk-negroid blandingsrace. Lederne skal jøderne stille, thi et velvilligt forsyn har med jøderne givet Europa en ny åndens adelsrace".

Her har vi således jødernes racisme i en nøddeskal. Alle ikke-jødiske folkeslag skal gøres lige, hvorimod " Guds udvalgte jødiske folk" skal være herrefolket ligesom i Israel/Palæstina. Enhver kritik af jødernes racisme skal "kriminaliseres" med "racisme"lovgivning. En af de ivrigste til at presse på med såkaldt antiracismelovgivning i EU er formanden for styrelsen af det europæiske overvågningscenter af racisme og fremmedhad i Wien, Jean Kahn, der også har været formand for Den Europæiske Jødiske Kongress. Al racisme skal "kriminaliseres" undtagen den jødiske, som det skal gøres til "kriminel" antisemitisme at kritisere.

I august 2001 blev Israel på FNs antiracismekonference i Durban, Sydafrika erklæret for en racistisk apartheidstat. Læs hele erklæringen - klik her

Ovenstående billede viser sorte sydafrikanere, der i solidaritet med det palæstinensiske folk, demonstrerer mod Israels racisme og apartheid.

Tilbage til undermenu